Ignacio González demana el reingrés com a funcionari a l’Ajuntament de Madrid

L’expresident de la Comunitat de Madrid va passar 201 dies a la presó per la seua presumpta vinculació en la trama Lezo.

Ignacio González, en una imatge d'arxiu
Ignacio González, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L’expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha demanat formalment el reingrés en la seua plaça de funcionari del grup A, amb un nivell 30, a l’Ajuntament de Madrid.

El consistori madrileny està consultant la sol·licitud de González per a comprovar si hi ha algun tipus d’inhabilitació que li impedisca incorporar-se al seu lloc. De fet, ha demanat informació al jutjat i està pendent de la resposta judicial.

En cas que no es trobe res que impedisca la seua tornada, González ocuparà el lloc que li correspon en funció de la seua categoria i del sistema de provisió municipal.

González va passar 201 dies a la presó per la seua presumpta vinculació en la trama Lezo, relacionada amb la suposada corrupció en l’empresa pública Canal de Isabel II, de la qual va ser president. En aquest cas, l’Audiència Nacional investiga si l’expresident madrileny va cobrar comissions milionàries a canvi de contractes públics.

També et pot interessar

stats