La Diputació Permanent de les Corts tractarà el 24 d’abril el tema del FLA i la reversió de l’Hospital de Dénia

El PP també volia que Puig compareguera per a parlar sobre l’AIReF i À Punt Mèdia, però el PSPV, Compromís i Podem n’han votat en contra.

Reunió de la Junta de Síndics, aquest dimecres
Reunió de la Junta de Síndics, aquest dimecres

La Junta de Síndics de les Corts ha acordat aquest dimecres que el 24 d’abril se celebrarà l’última reunió de la legislatura de la Diputació Permanent amb dos temes damunt la taula. Per una banda, a petició del PP, el Govern Valencià ha d’explicar el retard en l’arribada dels diners del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) des de l’executiu central i les conseqüències que tindrà per als comptes valencians. 

A més, a petició de Podem, el president de la Generalitat, Ximo Puig, compareixerà per a donar detalls de la reversió del Departament de Salut de Dénia-la Marina. Precisament, aquest dimecres, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha ordenat que comencen les actuacions necessàries per a recuperar la gestió pública al centre hospitalari de Dénia.

El PP també volia que el cap del Consell parlara sobre l’AIReF i l’estabilitat d’À Punt Mèdia, però el PSPV, Compromís i Podem han votat en contra de tractar aquestes qüestions.

També et pot interessar

stats