La ronda de contactes del PSOE per a la investidura continua amb PNB i UPN

Només li faltaria citar-se amb els grups canaris i amb el Fòrum Astúries.

La ronda de contactes del PSOE per a la investidura continua amb PNB i UPN
La ronda de contactes del PSOE per a la investidura continua amb PNB i UPN
19 de desembre 2019 - 07:30

La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, continua aquest dijous la ronda de contactes amb els diferents partits polítics de cara a una possible investidura de Pedro Sánchez. Lastra es reuneix aquesta vegada amb el portaveu del Partit Nacionalista Basc (PNB) al Congrés, Aitor Esteban; i amb els diputats de Unió del Poble Navarrés (UPN), Carlos García Adanero i Sergio Sayas.

Per a concloure amb la ronda de contactes, al PSOE li faltaria citar-se amb Coalició Canària (CC), Nova Canàries (NC) i Fòrum Astúries. Amb els canaris ja s'han posat en contacte, però els dirigents estan pendents aquesta setmana del debat dels seus pressupostos autonòmics i encara no s'ha fixat data, mentre que el diputat de Fòrum Astúries, Isidro Martínez Oblanca, encara no havia rebut aquest dimecres cap trucada.

El passat dilluns Pedro Sánchez va mantindre una reunió amb el president del PP, Pablo Casado, i la portaveu parlamentària de Ciutadans, Inés Arrimadas; dimarts Lastra i Simancas van fer el mateix amb Esquerra Republicana (ERC), Junts per Catalunya, Bildu, Més País-Compromís i la CUP; i aquest dimecres, amb el Bloc Nacionalista Galego (BNG), el Partit Regionalista de Cantàbria (PRC) i Terol Existeix.

També et pot interessar

stats