La vicealcaldessa de Castelló compareix davant de la comissió de bon govern

Ali Brancal, acusada d'enviar propaganda electoral des del correu municipal, diu que demostrarà amb documents que no està imputada.

La vicealcaldessa Ali Brancal
La vicealcaldessa Ali Brancal

La vicealcaldessa de Castelló de la Plana, Ali Brancal, compareix aquest divendres pel matí davant de la comissió extraordinària de bon govern per a donar explicacions sobre la suposada implicació en l'anomenat cas dels sobres. 

La vicealcaldessa està investigada per la justícia per un delicte de prevaricació. Està acusada d'un delicte de malversació de cabal públic per haver enviat presumptament propaganda electoral del seu partit, Compromís, des del correu municipal. El cas s'ha iniciat per una querella presentada pel PP contra Brancal i Enric Nomdedéu, quan era regidor de l'Ajuntament de Castelló.

Segons ha explicat la vicealcaldessa, aquest divendres presentarà proves on demostrarà que no li han d'aplicar el codi de bon govern, com demana el Grup Popular. Assegura que mitjançant documents avalarà que no està imputada i que, per tant, no ha de dimitir.

El portaveu de Compromís de l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, assegura que amb aquesta compareixença es dona compliment a la petició de l'oposició.

També et pot interessar

stats