Les Corts insten el Consell a fer realitat la reversió del departament de salut de Dénia

Demanen que complisca amb els criteris de qualitat i equitat sanitària, i que s'òbriga la borsa de treball del departament.

Les Corts insten el Consell a fer realitat la reversió del Departament de Salut de Dénia
Les Corts insten el Consell a fer realitat la reversió del departament de salut de Dénia

Les Corts han aprovat una iniciativa de Podem per a instar el Consell a fer els passos necessaris perquè es faça realitat la recuperació per part de la sanitat pública del Departament de Salut de Dénia, “en els termes menys onerosos” per a la ciutadania.

La proposta, defensada pel diputat de Podem Daniel Geffner, ha sigut votada a favor pel PSPV, Compromís i Podem, i amb els vots en contra del PP i Ciutadans.

La iniciativa demana vigilar que la prestació sanitària en el departament de salut de Dénia complisca amb els criteris de qualitat i equitat sanitària que se li exigeix a la resta de departaments de salut, i que s'òbriga la borsa de treball del departament.

També reclama que es planifique la dotació de recursos humans necessaris "per a preservar la sostenibilitat de l'assistència sanitària en condicions d'equitat en relació a la resta de departaments de salut i amb vista a la recuperació del Departament de Salut de Dénia per a la gestió pública directa".

També et pot interessar

stats