• L'expresident del Consell preautonòmic Josep Lluís Albinyana encapçala la candidatura d'Esquerra Republicana a les Corts

  Notícies Política | 26/03/2019 22:30
  À Punt NTC

  El president del Consell preautonòmic Josep Lluís Albinyana encapçala la candidatura d'Esquerra Republicana del País Valencià a les Corts com a cap de llista en la demarcació de Castelló. Després de molts anys apartat de la política activa però estretament vinculat al valencianisme polític, Albinyana ha assenyalat que fa el pas perquè no podia negar-se "pel que representa i perquè no es pot mirar de costat la defensa de les llibertats democràtiques". 

  El president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà, cap de llista per València, ha declarat que és "un honor per als republicans valencians que l'única persona que ha practicat el valencianisme polític des de la màxima institució del País Valencià encapçale la candidatura".

  Ha destacat que Albinyana "és un referent polític carregat de coherència i honestedat, valors que, hui més que mai, cal recuperar".

  El professor de la Universitat d'Alacant i president comarcal d'ERPV a l'Alacantí, Mikel Forcada, serà qui encapçale la candidatura per Alacant.