L'exvicepresident Gerardo Camps declara pels patrocinis de l'aeroport de Castelló

El jutge investiga els 3,6 milions que va rebre l’empresa del pilot Álex Debón.

Imatge d'arxiu de Gerardo Camps
Imatge d'arxiu de Gerardo Camps / Europa Press

Al jutjat número 3 de Castelló, que investiga presumptes irregularitats en patrocinis de l'aeroport de Castelló, aquest divendres declararan l'exvicepresident del Consell i actual diputat del PP, Gerardo Camps, i l'exvicepresident de la Diputació, Francisco Martínez.

La causa, oberta el 2016 a partir d'una denúncia de la fiscalia, investiga onze exconsellers per prevaricació i malversació per haver aprovar patrocinis a favor d'una firma del pilot de motos Álex Debón. En la causa ja figuraven com a investigats per un delicte de suborn l'esportista i també l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra.

S'investiguen els 3,6 milions d’euros que va rebre l’empresa del pilot Álex Debón en concepte de patrocini per part d’Aerocas, societat creada en 2003 per a construir i gestionar l’aeroport de Castelló, i en què tenen participació la Diputació i la Generalitat.

El jutjat va admetre a tràmit en 2016 la denúncia de la fiscalia de Castelló per un dels contractes de patrocini signats per Aerocas, sota la presidència de Carlos Fabra, amb Álex Debón, i investiga si es van cometre irregularitats que podrien ser constitutives de suborn. Carlos Fabra ja va declarar com a investigat al principi de 2017 per un presumpte delicte de suborn.

També et pot interessar

stats