• Dalmau proposa una taxa turística d'un euro amb un tram autonòmic i un municipal

  Notícies Política | la Plana Baixa | 14/04/2019 20:08
  À Punt NTC

  El candidat d'Unides Podem-Esquerra Unida a la presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha participat en un col·loqui amb ciutadans de Xàbia, que li ha preguntat, entre altres qüestions, sobre turisme. 

  Dalmau ha proposat una taxa turística d'un euro que tindria un tram autonòmic i un municipal. També un distintiu per als establiments que respecten els drets dels treballadors. "Si volem que el turisme siga sostenible i una riquesa per a la nostra terra, hem de premiar la gent que ho fa possible", ha afirmat.

  La política d'infraestructures també ha estat present en l'acte i Dalmau s'ha compromés a alliberar l'A-7 i l'AP-7, i ha reiterat la proposta de fer realitat el tren de la costa.  

  L'habitatge centra el discurs a Moncofa

  Unides Podem-Esquerra Unida ha fet aquest diumenge un acte de campanya a Moncofa (Plana Baixa). L'habitatge ha centrat les intervencions dels candidats i candidates, que han defensat la necessitat de posar fi a la bambolla que afecta el lloguer i "impedeix a milers de joves accedir a un habitatge just".

  Pilar Lima, candidata a les Corts per València, ha proposat una ampliació del parc de vivenda i ha demanat a la resta de partits polítics que complisquen l'article 47 de la Constitució, que garanteix l'accés a un habitatge digne i adequat.