Moliner no recollirà l'acta de regidor a Vinaròs per un cas de desviament de diners

L'exregidor d'agricultura (Compromís), reelegit en les passades eleccions, atribueix la decisió als mals resultats electorals.

Moliner no recollirà l\'acta de regidor a Vinaròs per un cas de desviament de diners
Moliner no recollirà l'acta de regidor a Vinaròs per un cas de desviament de diners

Jordi Moliner, fins ara regidor de Compromís a l'Ajuntament de Vinaròs, ha anunciat que no recollirà l'acta i que abandona la política després de destapar-se la seua implicació en un suposat desviament de diners del Consell Agrari Local i de la Fira Agrària. 

L'exregidor d'Agricultura, reelegit pels electors en les passades eleccions, atribueix aquesta decisió als mals resultats del partit, que ha perdut 460 vots i un edil en comparació a l'any 2015, i assegura que "coneixia la disparitat del compte paral·lel alegal del Consell Local Agrari", anterior a la seua entrada com a regidor. Un compte que, des de fa anys, treballa de forma paral·lela a l'Ajuntament.

Enric Pla, actual alcalde de Vinaròs, ha reconegut ser sabedor dels moviments bancaris injustificats des del passat 14 de maig, quan va remetre el cas a la Fiscalia Provincial de Castelló i va destituir Moliner dels seus càrrecs locals. Per la seua banda, Guillem Alsina, primer tinent d'alcalde en funcions i, amb tota probabilitat, pròxim alcalde de la ciutat, ha confirmat que des de l'actual consistori "han esperat tots els terminis pertinents per a donar-li audiència i la possibilitat d'aportar les factures", encara que no ha sigut així.

També et pot interessar

stats