Mor Enrique Álvarez Conde, director del polèmic màster de Cifuentes

El catedràtic de Dret Constitucional estava processat per un presumpte delicte de falsedat documental.

Imatge: Efe
Imatge: Efe

Enrique Álvarez Conde, director del màster de Cristina Cifuentes, ha mort aquest dilluns a conseqüència d’una infecció per un tractament del càncer de pulmó que patia. El catedràtic de Dret Constitucional, que dirigia l’Institut de Dret Públic de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) quan l’expresidenta de Madrid va obtindre el polèmic màster, s’enfrontava a una petició de tres anys i nou mesos de presó per part de la fiscalia per presumpta falsedat documental.

Álvarez Conde, que va arribar a la URJC des de la Universitat de València, estava de baixa mèdica des que va esclatar la polèmica entorn del màster de Cristina Cifuentes, el març de l’any passat. Era un dels quatre processaments en el cas del màster per la suposada falsificació de l’acta del treball de fi de màster de l’expresidenta regional.

L’exdirector de l’Institut de Dret Públic, on també van seguir estudis de màster el president del PP, Pablo Casado, i l’exministra i exconsellera de Sanitat, Carmen Montón, va denunciar “pressions”, per part de la Comunitat de Madrid en el cas màster i va dir haver sigut “objecte d’acarnissades lluites polítiques”, a més de defensar que sempre va actuar “dins de la legalitat més absoluta”.

També et pot interessar

stats