Oltra advoca per unir l'esquerra "no bipartidista" de cara al 10N

La coportaveu de Compromís afirma que cal buscar un acord entre els que treballen amb "les forces socials i mediambientals".

La vicepresidenta i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra
La vicepresidenta i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra / Inma Caballer (Corts)

La vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, advoca per unir l'esquerra "no bipartidista" de cara a les pròximes eleccions generals. En relació amb l'afirmació de Pedro Sánchez sobre que "no dormiria tranquil" si haguera acceptat ministres de Podem, ha afirmat que ella dorm "bé" com a integrant d'un govern de coalició. 

"Jo dorm bé a les nits i em desperte amb ganes de seguir fent polítiques que canvien la vida de la gent", ha afirmat Oltra en una entrevista en la Cadena Ser. Ha afegit que les formacions que formen part del Consell, PSPV, Compromís, Podem i Esquerra Unida, han trobat la manera d'entendre's, d'escoltar-se, de transigir i "de posar diferents mirades al servei d'un projecte comú". 

Oltra ha insistit en la crítica a Pedro Sánchez com a "candidat que ha fracassat en la investidura, a pesar de tindre una majoria disposada", i ha considerat que "és un rearmament dels nostàlgics del bipartidisme". Així, la líder de Compromís ha afirmat que és necessari buscar un acord entre els que treballen amb "les forces socials i mediambientals". "Nosaltres no som sectaris, parlarem amb tots; quan tots busquen el vot del centre, caldrà oferir una alternativa en l'esquerra", ha dit. 

També et pot interessar

stats