Oltra es presentarà a les primàries de Compromís per a la presidència de la Generalitat

L'alcalde de València, Joan Ribó, i el conseller d'Economia, Rafa Climent, també han anunciat les seues.

@compromis

La vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha fet oficial la seua intenció d’encapçalar la candidatura a la presidència del Govern Valencià per a les primàries de la coalició. Oltra ha definit el procés de primàries com a “tecnologia política punta” i ha fet una crida a “plantar cara des de la xicoteta revolució” iniciada amb l’arribada de Compromís al Consell al 2015. L'alcalde de València, Joan Ribó, i el conseller d'Economia, Rafa Climent, també han anunciat les seues candidatures.

Aquest dissabte, en un acte celebrat a València, la coalició ha ratificat el reglament de les primàries amb més del 90% de les persones que formen part dels màxims òrgans dels tres partits que la integren, –el Consell Nacional del Bloc, la Mesa Nacional d’Iniciativa i la Mesa de País dels Verds-Equo–, i 35 persones adherides a la coalició.

La comissió executiva de Compromís va aprovar el 25 de gener per unanimitat el reglament d’unes primàries que seran obertes a qualsevol persona major de 16 anys que visca a la Comunitat Valenciana i en què podran elegir les persones que s’hi presenten o ordenar-les per preferència.

També et pot interessar

stats