Podem convoca una nova Assemblea Ciutadana per a finals d’octubre

Aquesta trobada del màxim òrgan del partit determina les línies estratègiques de la formació i els òrgans de direcció.

El secretari general de Podem, Antonio Estañ, en una imatge d’arxiu
El secretari general de Podem, Antonio Estañ, en una imatge d’arxiu / Europa Press

La tercera Assemblea Ciutadana de Podem se celebrarà a finals del pròxim mes d’octubre, segons ha plantejat hui el secretari general, Antonio Estañ, aquest dissabte durant el Consell Ciutadà celebrat a Alacant. 

Una vegada ha acabat l’intens cicle electoral i el govern de la Generalitat ha pres forma, Estañ ha assenyalat que és el moment de qüestionar-se com afrontar la nova legislatura “i continuar enfortint l’organització al territori”. Tampoc ha desaprofitat l’ocasió per a llançar un missatge a Madrid: “Esperem que es tanque el govern estatal amb un acord progressista, una vegada que Podem ha mostrat la seua generositat i altura de mires, exemplificada en la decisió del secretari general, Pablo Iglesias, de no formar part del govern”. 

L’Assemblea Ciutadana de Podem, màxim òrgan del partit, determinarà les línies estratègiques de la formació i renovarà els òrgans de direcció, segons un comunicat de la formació. Una comissió tècnica que s’encarregarà de dissenyar el procediment. “Cal que des del Consell continuem donant forma a propostes sòlides en matèria d’habitatge, model econòmic, igualtat, canvi climàtic i vertebració”, va destacar.

També et pot interessar

stats