Podem presenta les seues candidatures a les autonòmiques, europees i municipals

Esquerra Unida del País Valencià decideix aquest dissabte si concorre en solitari o en confluència amb la formació morada.

Podem presenta les seues candidatures a les autonòmiques, europees i municipals
Podem presenta les seues candidatures a les autonòmiques, europees i municipals

Podem presenta aquest dissabte les seues candidatures per a les eleccions autonòmiques, europees i municipals del mes de maig en un acte en què participaran el candidat a la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, la número 1 per València, María Oliver, i el cap de llista per a l'europees, Pablo Bustinduy.

En l'esdeveniment, conduït per la secretària autonòmica de Comunicació, Carla Monleón, tindran protagonisme especial, a més de les candidatures locals, les autonòmiques, encapçalades a Alacant per Dalmau mateix, a València per la senadora Pilar Lima i a Castelló per la diputada i membre de la Mesa de les Corts Irene Gómez. Compartiran escenari amb elles les candidatures a les europees, representades per Pablo Bustinduy, número u estatal, i la valenciana Esther Sanz.

EUPV debat com concorre a les autonòmiques

Aquest dissabte també es reuneix el Consell Polític Nacional d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) per a debatre com concorre a les eleccions autonòmiques del 26 de maig, si en confluència amb Podem –i quin tipus de confluència– o en solitari.

Durant la reunió del màxim òrgan entre congressos, els assistents analitzaran la proposta que EUPV va remetre a Podem per a un possible acord preelectoral, i l'escrit amb la resposta que Podem els ha fet arribar. 

La decisió final sobre com es presenta EUPV a aquestes eleccions autonòmiques correspondrà als militants i simpatitzants, ja que l'acord que adopte el Consell Polític se sotmetrà a un referèndum de les bases del partit.

També et pot interessar

stats