Primer acte del PSPV a Ontinyent amb Jorge Rodríguez com a candidat

“El moment socialista, la força de les comarques”, compta amb la participació del secretari d’Organització, José Muñoz.

Primer acte del PSPV a Ontinyent amb Jorge Rodríguez com a candidat
Primer acte del PSPV a Ontinyent amb Jorge Rodríguez com a candidat

Els socialistes d’Ontinyent i la Vall d’Albaida participaran aquest diumenge en un acte de la campanya “El moment socialista, la força de les comarques”, que comptarà amb les intervencions del secretari d’organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, el secretari general del partit a la Vall d’Albaida, Antonio Esquinas, i l’alcalde de la ciutat i candidat a l’alcaldia dels socialistes, Jorge Rodríguez

Segons informa el PSPV-PSOE, durant la trobada es repassaran “els avanços assolits pels governs socialistes al front de les diferents administracions”. 

Pròrroga del secret de sumari

El jutjat d’instrucció número 9 de València va prorrogar, el passat 29 de novembre, un altre mes el secret de sumari del cas Alqueria, pel qual va ser detingut al juny el que era president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, a l’espera de l’anàlisi dels telèfons mòbils i els ordinadors portàtils confiscats.

La descàrrega d’informació que contenien els dispositius electrònics confiscats a Rodríguez i a cinc treballadors de la corporació, va ser efectuada per la Policia Nacional a Madrid el 30 d’octubre, davant d’una representació legal dels processats, i es va allargar diversos dies.

Segons han explicat les defenses, el jutjat encara no els ha notificat la pròrroga del secret i se n’han assabentat pels mitjans de comunicació.

“Una vegada completat l’escorcoll, només queda que els investigadors de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) remeten al jutjat un informe sobre el contingut dels aparells”, han precisat les mateixes fonts.

Mentrestant, la defensa de Jorge Rodríguez ha sol·licitat l’alçament del secret del sumari, un recurs que està pendent de resolució per part de l’Audiència de València.

Rodríguez i la resta d’investigats van ser detinguts per suposats delictes de malversació i prevaricació, després d’una denúncia que va interposar per la Fiscalia Anticorrupció de València, en relació amb possibles irregularitats en la contractació de personal d’alta direcció de l’empresa pública Divalterra (antiga Imelsa).

També et pot interessar

stats