PSOE i JxCat prosseguiran les converses per a la investidura després de la primera reunió

La diputada Laura Borràs es mostra satisfeta, encara que no revela si JxCat ha posat sobre la taula algun tipus de condició.

Per part de JxCat han assistit a la reunió amb el PSOE les diputades Laura Borràs i Míriam Nogueras
Per part de JxCat han assistit a la reunió amb el PSOE les diputades Laura Borràs i Míriam Nogueras / Fernando Alvarado (Efe)

La diputada de JxCat Laura Borràs s'ha mostrat satisfeta després de la primera reunió aquest dimecres amb el PSOE en el Congrés dels Diputats per a abordar la investidura del candidat socialista a la presidència, Pedro Sánchez. Ha avançat que tots dos partits mantindran una altra trobada en els pròxims dies.

"Bé, la reunió ha anat molt bé", ha assenyalat la diputada al final de la trobada, que per part del Grup Socialista ha estat encapçalada per la portaveu parlamentària, Adriana Lastra.

En aquesta primera cita, de la qual Borràs no ha volgut revelar si JxCat havia posat sobre la taula algun tipus de condició per a facilitar la investidura de Sánchez, també ha participat per part de la formació independentista la diputada Míriam Nogueras.

La reunió s'emmarca dins de la ronda de contactes que els socialistes mantenen amb els partits per a conéixer la seua posició a la investidura de Sánchez i negociar possibles suports. 

També et pot interessar

stats