Puig defensa la reversió de Dénia davant unes exigències econòmiques “que no són assumibles”

Oltra apel·la al “sentit comú” perquè “ningú faça negoci a costa de la salut”.

VÍDEO | Puig defensa la reversió de Dénia davant unes exigències econòmiques “que no són assumibles”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat la decisió d'iniciar el procés de reversió del departament de salut de Dénia per la falta d’acord amb Marina Salud. Així, ha recordat que el Consell fa “molt de temps que negocia” amb la concessionària per a buscar una solució davant dels “problemes de gestió” en aquest departament.

En tot cas, ha incidit que a ell li agradaria que hi haguera un acord perquè “és millor”, però, si no n'hi ha, “la Generalitat defensa l'interés general i tirarà avant amb la reversió”.

“Hi ha unes exigències econòmiques que no són assumibles i defensem l'interés general i, per tant, es posa en marxa el mecanisme de reversió que la Generalitat té dret a dur a terme”, ha explicat Puig.

Oltra apel·la al "sentit comú" 

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha apel·lat al “sentit comú” i a l'interés general en la reversió del Departament de Salut de Dénia. “Tenim clar que no volem que ningú faça negoci ni benefici industrial a costa de la salut de les persones”, ha dit.

Així mateix, ha garantit que atendran el sentit comú i l'interés general, que, segons ha assegurat, “és la gestió sanitària directa i pública”.

UGT-PV aplaudeix la decisió del Consell

UGT-PV ha aplaudit la reversió del Departament de Salud de Dénia i aposta per la sanitat pública com una “conquesta social”.

Per al sindicat, la Conselleria de Sanitat “posa fi a una dècada de gestió privada i deixa pas a un model de gestió pública directa que garantisca l'equitat en l'accés de la ciutadania als serveis sanitaris”.

També et pot interessar

stats