Puig entrega a Brussel·les la Distinció Lluís Vives als primers eurodiputats valencians

Trasllada les celebracions pel Nou d'Octubre a les institucions europees i reconeix l'aportació dels polítics valencians a la construcció d'Europa.

Puig entrega a Brussel·les la Distinció Lluís Vives als primers eurodiputats valencians
Puig entrega a Brussel·les la Distinció Lluís Vives als primers eurodiputats valencians

El president de la Generalitat, Ximo Puig, entrega aquest dijous a Brussel·les la Distinció Lluís Vives als primers diputats i diputades valencians en el Parlament Europeu. Aquest és un dels guardons atorgats cada Nou d'Octubre i reconeix l'aportació valenciana a la construcció d'Europa.

La Generalitat vol, d'aquesta manera, portar la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana a les institucions europees. La Distinció Lluís Vives enguany la reben José Emilio Cervera Cardona, Carmen Llorca Vilaplana, Luis Planas Puchades, Josep Pons Grau, Javier Sanz Fernández, Enrique Sapena Granell, Teresa Domingo Segarra i Leopoldo Ortiz Climent.

L'agenda del cap del Consell a Brussel·les es completa amb reunions amb el vicepresident primer de la Comissió Europea i comissari europeu de la Millora de la Legislació, Relacions Interinstitucionals, Estat de Dret i Carta dels Drets Fonamentals, Frans Timmermans, i amb l'ambaixador representant permanent d'Espanya davant de la Unió Europea, Pablo García-Berdoy.

L'acte de lliurament de la Distinció Lluís Vives, que tindrà lloc a la seu de la Representació Permanent d'Espanya davant de la Unió Europea, a les set de la vesprada, comptarà amb una degustació de productes típics valencians organitzada en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana. També aquest dijous, el president Ximo Puig assisteix a l'acte de clausura de les jornades de promoció gastronòmica de la Comunitat en el Comité de les Regions.

També et pot interessar

stats