Puig i Armengol exigeixen una solució urgent per als viatges de l'Imserso

Els presidents de la Generalitat i les Balears es reuneixen aquest dimecres amb la ministra de Sanitat i Benestar Social, María Luisa Carcedo.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, es reuneix aquest dimecres amb la ministra de Sanitat i Benestar Social, María Luisa Carcedo
El president de la Generalitat, Ximo Puig, es reuneix aquest dimecres amb la ministra de Sanitat i Benestar Social, María Luisa Carcedo / Generalitat Valenciana.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, es reuneixen aquest dimecres amb la ministra de Sanitat i Benestar Social, María Luisa Carcedo, per a demanar-li una solució urgent per al programa de turisme social de l'Imserso.

Puig i Armengol es van reunir aquest cap de setmana a Formentera per a tractar el problema plantejat pel sector hoteler. Aquest adverteix que si no es posa en marxa el programa podrien perillar uns 10.000 llocs de treball. La Comunitat Valenciana i les Balears tenen un gran pes en els viatges per a gent major i reben tots els anys un gran nombre d'usuaris.

L'Imserso té previst signar els contractes per a la gestió del programa de turisme social per a les pròximes dues temporades a partir del dia 23 de setembre, si no hi ha més recursos. 

Aquest dilluns el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals va desestimar el recurs presentat per Mundosenior contra el procés de licitació convocat per l'Imserso per a contractar el programa de turisme social. Si no s’hi presenten més recursos, la previsió és que a partir del 23 de setembre l'Imserso signarà els contractes per a gestionar el programa durant les pròximes dues temporades

També et pot interessar

stats