Puig veu "discutible" la figura del relator

El president de la Generalitat qualifica d'"exhibició de fanatisme" la resposta del PP.

Puig veu "discutible" la figura del relator
Puig veu "discutible" la figura del relator

El president de la Comunitat Valencina, Ximo Puig, ha admés que la decisió del govern central d'acceptar un relator pot ser "discutible", però ha criticat la reacció del PP i Ciutadans convocant una manifestació diumenge a Madrid, acció que considera una "exhibició de fanatisme". 

Després que el candidat socialista a la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilando haja assenyalat que l'àmbit "raonable" i "natural" per al diàleg és el Parlament, Ximo Puig ha assegurat que la discussió ha d'anar "més enllà", assenyalant que els partits han de dialogar i les Cambres han de realitzar la seua funció. Durant la seua intervenció, el president valencià ha insistit que els atacs de Casado contra Sánchez són un "al·legat contra la tolerància", i ha assegurat que vivim una "espiral" de reaccions "caricaturesques" i "racials" davant la crisi territorial d'Espanya.

Pel que fa als presupostos generals de l'Estat de 2019, el cap de l'executiu ha demanat que els actors de la moció de censura assumisquen la seua responsabilitat i ha exigit que no es vinculen els comptes al problema territorial d'Espanya.

També et pot interessar

stats