Ribó assegura que l'ajuntament denunciarà els organitzadors de les paelles universitàries

La festa es va realitzar sense autorització del consistori i “va superar les condicions per a aquest tipus d’esdeveniments”.

Ribó assegura que l\'ajuntament denunciarà els organitzadors de les paelles universitàries
Ribó assegura que l'ajuntament denunciarà els organitzadors de les paelles universitàries

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat que la Regidoria d'Espai Públic i l'advocacia municipal estan tramitant un expedient per a presentar una denúncia formal davant la justícia contra els organitzadors del Festival de Paelles Universitàries per haver-lo realitzat sense autorització i “superant les condicions per a aquest tipus d'esdeveniments”.

A més, Ribó ha afegit que, en portar aquest cas de desobediència al terreny judicial, "ja no serà una sanció administrativa sense més, sinó una cosa més seriosa".

El festival de paelles universitàries es va celebrar el passat 12 d'abril al barri de la Punta sense tindre autorització de l'Ajuntament de València, en un esdeveniment que, des de les 10.00 a les 20.00 hores va reunir uns 25.000 joves en una festa que va combinar els concerts de grups musicals i la degustació de paelles.

L'alcalde ha agregat que, encara que no està confirmat, l'expedient podria portar-se a la Junta de Govern Local d’aquest divendres.

Ribó ha comentat que en la denúncia s'argumentarà que els organitzadors no disposaven d'autorització, que es va superar els límits de contaminació sonora i que es va realitzar en una zona pròxima a les vies ferroviàries, la qual cosa suposava un risc per a la seguretat en la circulació de trens.

Fonts de l'empresa organitzadora han indicat que no comentaran la decisió de l'ajuntament fins que no tinguen coneixement per escrit de la denúncia judicial. 

També et pot interessar

stats