Rubén Martínez Dalmau: “Vox és Aznar, Trump i el PP més carca”

El candidat de Podem a presidir la Generalitat assenyala que la formació es presenta per a governar i defensa la coalició amb Esquerra Unida.

Rubén Martínez Dalmau en 'À Punt NTC Matí'
Rubén Martínez Dalmau en 'À Punt NTC Matí'

Rubén Martínez Dalmau, candidat de Podem a la presidència de la Generalitat, va a per totes. Confia que el seu partit siga el guanyador en les pròximes eleccions autonòmiques. Així ho ha assenyalat en declaracions a À Punt NTC Matí. “Ens presentem per a guanyar i governar”, ha assegurat. En eixa fórmula guanyadora inclou a Esquerra Unida: “És una força bessona, cal que anem junts a les eleccions”, ha afegit.

Dalmau ha fet balanç d’aquests anys de govern del Botànic i ha qualificat aquesta etapa “d’una gran experiència, que ha servit per a parar la sagnia de governs del Partit Popular”. A pesar d’això, el candidat de Podem ha reconegut que cal anar més enllà en la pròxima legislatura. “No es tracta de repetir, sinó d’aprofundir”, ha declarat, incidint en la necessitat de “ser més valents” i apostar per més polítiques socials. Entre les propostes, un nou Estatut més participatiu.

L’abstenció a Andalusia, la notícia

Dalmau ha fet lectura dels resultats de les eleccions andaluses, de les quals ha assenyalat que la notícia ha sigut l’alt grau d’abstenció i no la pujada del partit liderat per Santiago Abascal. “Vox és Aznar, Trump i el PP més carca”, ha assegurat el candidat de Podem a la Generalitat. Sobre les primàries de Podem en l'àmbit nacional, Dalmau ha afirmat que “guanye qui guanye, anirem tots a una”.

També et pot interessar

stats