Sánchez canvia els plans i presentarà al gener els pressupostos del 2019

El fracàs del PSOE a Andalusia espenta el president espanyol a dur els comptes al Congrés encara que no hi tinga els suports necessaris.

VÍDEO | Sánchez canvia els plans i presentarà al gener els pressupostos del 2019

El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, ha anunciat que el Consell de Ministres aprovarà el projecte de llei dels pressupostos generals de l'Estat per al 2019 en el mes de gener per a sotmetre'ls a l'escrutini del Congrés.

En una entrevista en la cadena Telecinco, Sánchez ha confirmat que manté la intenció de tirar avant els comptes públics estatals i de seguir el full de ruta fixat després de la moció de censura a pesar de la debacle socialista en les eleccions andaluses . El cap de l'executiu central confia a comptar amb els suports necessaris per a aprovar els pressupostos, encara que de moment només té el d'Units Podem. 

Suport a Susana Diaz

Pedro Sánchez també ha expressat públicament el suport a Susana Díaz perquè intente ser investida presidenta de la Junta d'Andalusia "fins a les últimes conseqüències". Com a secretari general del PSOE, ha demanat als socialistes andalusos que reflexionen sobre els resultats de les últimes eleccions per a poder recuperar "els 400.000 votants que s'han quedat a casa". 

També et pot interessar

stats