Sánchez inicia amb Casado la ronda de contactes per a formar govern

Ábalos ha fet una crida a PP i Cs perquè faciliten un executiu socialista en minoria i “no obstruïsquen” la governabilitat.

Sánchez inicia amb Casado la ronda de contactes per a formar govern
Sánchez inicia amb Casado la ronda de contactes per a formar govern

El president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, inicia aquest dilluns amb el líder del PP, Pablo Casado, la ronda de contactes per a obrir vies de diàleg per a la governabilitat i constatar l’actitud dels partits de cara a la investidura.

Des de La Moncloa han explicat que aquestes cites són una presa de contacte i normalització de relacions, i sostenen que per a la ciutadania tractar de superar les diferències és “un bon missatge”.

Per la seua banda, el president del Partit Popular, Pablo Casado, acudirà amb propostes per a abaixar els impostos i per a adoptar “mesures urgents per a garantir la convivència a Catalunya”, han informat fonts del partit.

La ronda de contactes finalitzarà el dimarts, tres dies abans de l’inici de la campanya electoral, amb dues reunions al palau de la Moncloa: una al matí amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i una altra a la vesprada, amb el secretari general d’Unides Podems, Pablo Iglesias.

Sobre els objectius d’aquestes trobades, el secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha fet una crida a PP i Cs perquè faciliten un executiu socialista en minoria i “no obstruïsquen” la governabilitat.

També et pot interessar

stats