Sánchez: "Necessitem un govern per a resoldre el deute valencià"

El cap de l'executiu espanyol en funcions afirma sentir-se en deute amb els votants per no haver conformat un govern progressista.

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez
El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez / Chema Moya (Efe)

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha afirmat que el deute valencià "és un problema greu" i que la solució passa perquè hi haja un govern. A més, ha qualificat d'"anomalia històrica" que el corredor mediterrani "no siga encara una realitat".

En una entrevista amb el diari Levante-EMV, Sánchez ha reivindicat que els pressupostos generals elaborats pel seu govern eren "bons" per a la Comunitat Valenciana, i que per primera vegada complien l'Estatut d'Autonomia. Ha admés que se sent "en deute" amb els set milions i mig d'espanyols que van votar el PSOE el passat 28 d'abril per no haver aconseguit conformar un govern progressista.

Sánchez ha insistit a dir que una coalició amb Podem "hauria sigut un govern paralitzat per les contradiccions", en referència a les diferents postures sobre el "desafiament català". Pel que fa a un pacte amb Ciutadans després de les eleccions generals del 10N, ha afirmat que és "ciència-ficció", ja que, segons ha dit, Albert Rivera "s'ha posat en braços de la ultradreta".

També et pot interessar

stats