Sánchez trasllada a les ONG la "necessitat" d'incrementar els recursos destinats al desenvolupament

El president del govern en funcions també considera necessari abordar reformes legislatives per a reduir els tràmits burocràtics.

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, s'ha reunit amb ONG a Madrid
El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, s'ha reunit amb ONG a Madrid / Fernando Villar (Efe)

El secretari general del PSOE i president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha traslladat a representants d'ONG que treballen en l'àmbit de la cooperació la "necessitat" d'incrementar els recursos econòmics d'ajuda oficial al desenvolupament.

Segons la secretària executiva de Cooperació i Desenvolupament del PSOE, Belén Fernández, cal abordar reformes legislatives per a evitar que "els tràmits burocràtics siguen moltes vegades un hàndicap en el desenvolupament de l'activitat normal de les organitzacions".

Fernández ha qualificat la reunió, que s'emmarca dins de la ronda de trobades amb diferents sectors socials, de "molt productiva" i ha assegurat que ha pogut constatar que comparteixen "pràcticament totes" les reivindicacions que els han traslladat les organitzacions, entre les quals estaven Educo, Cáritas, Creu Roja o Save the Children, entre altres.

També et pot interessar

stats