Sandra Gómez: “Liderarem un govern progressista a València”

La candidata del PSPV-PSOE a l’alcaldia de València descarta acords amb Ciutadans o el PP i aposta per encapçalar un pacte d’esquerres.

Sandra Gómez en 'Les notícies del matí'
Sandra Gómez en 'Les notícies del matí'

Ni amb Ciutadans ni amb el PP. La candidata del PSPV-PSOE a l’alcaldia de València, Sandra Gómez, ha descartat qualsevol possibilitat de formar un govern amb aquestes formacions, i ha reivindicat els valors del seu partit per a encapçalar un pacte d’esquerres. “Liderarem un govern progressista a València”, ha assegurat en Les notícies del matí, on ha qualificat aquests quatre anys de període de transició.

“Som la ciutat que més ocupació crea a tot Espanya, hem treballat molt dur”, ha assenyalat, encara que també reconeix que hi ha coses que cal millorar. Un exemple és el tema de la mobilitat, en què la candidata socialista ha afirmat que “no creu” que siga el primer problema de la ciutat, i aposta per arribar a un acord i a “un model que siga bo per a la ciutat”, a través del diàleg entre totes les parts.

Un altre element del seu programa és el treball als barris. “Estarem cada setmana en un punt de la ciutat per a parlar amb les persones”, ha assegurat. També ha promés pujar un 10 per cent el pressupost dedicat a neteja o millorar els serveis públics amb la creació d’una oficina de control de contractes públics “perquè cada euro invertit siga eficaç i eficient”. En aquest camí, ha apostat per l’aliança amb els governs central i autonòmic.

També et pot interessar

stats