Suspenen de manera cautelar el concurs de Punts de Trobada Familiar

Oltra ha explicat que estudiaran la resolució, però que ha de prevaldre l'interés del menor.

Suspenen de manera cautelar el concurs de Punts de Trobada Familiar
Suspenen de manera cautelar el concurs de Punts de Trobada Familiar

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha suspés provisionalment el procediment de contractació de la gestió dels Punts de Trobada Familiar de la Comunitat Valenciana.

Segons l'Associació Empresarial de Residències de la Tercera Edat i de Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana aquest concurs, convocat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, "exclou les entitats mercantils".

L’associació creu que el tribunal ha aprovat la suspensió per "els perjuís que podrien derivar-se de la continuació per part de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives del procediment de contractació, i que són considerats com de difícil o impossible reparació".

Oltra diu que ha de prevaldre l'interés del menor

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha dit que estudiaran la resolució i tractaran de resoldre el cas, tenint en compte que "l'interés superior del menor ha de prevaldre sobre qualsevol altre aspecte".

Així mateix, Oltra ha recordat que la paralització del concurs per excloure les empreses privades és una mesura "cautelar" i que "s'estan estudiant els arguments". En qualsevol cas, ha recalcat que la infància i l'adolescència és un àmbit "molt vulnerable" i per això tant la llei estatal com l'autonòmica imposen "limitacions importants a les empreses mercantils amb ànim de lucre" perquè "una empresa, al final, el que defensa és el seu interés de guanyar diners".

També et pot interessar

stats