Tensió a Barcelona entre centenars d'independentistes i mossos d'esquadra

Els agents han carregat contra els Comités de Defensa de la República, després que els llançaren pintura, pólvores de colors, ous i alguns objectes.

Els mossos d'esquadra carreguen contra els independentistes que volien arribar a la seu de la Prefectura Superior de Policia | Reuters

Tensió a Barcelona entre centenars d'independentistes i un grup de policies nacionals i guàrdies civils que es manifestaven per l'equiparació salarial i en homenatge als agents que van participar en el dispositiu policial de l'1 d'octubre. 

Els Mossos han carregat contra grups d'independentistes que pretenien arribar a la seu de la Prefectura Superior de Policia, on estava convocada la concentració de policies i guàrdies civils, després que els llançaren pólvores de colors.

Un fort cordó policial ha impedit als independentistes arribar a la Prefectura Superior de Policia de Barcelona, a la Via Laietana, on s’havia d'iniciar la manifestació. Els independentistes, que van ser convocats per la CUP per a llançar pintura contra la façana de la prefectura i els manifestants, han optat per llançar les pólvores de colors contra els agents de la policia catalana, que han utilitzat les porres per a carregar contra els sobiranistes.

Els policies nacionals i guàrdies civils que es manifesten volen arribar a la plaça Sant Jaume, però des d'anit centenars d’independentistes van omplir la plaça per a impedir-ho. 

També et pot interessar

stats