Unides Podem fa l'acte central en Fira València

Dalmau acusa PP i Ciutadans de crear "cortines de fum" i Iglesias demana "una oportunitat per a governar".

Unides Podem fa l\'acte central en Fira València
Unides Podem fa l'acte central en Fira València

Fira València ha acollit aquest dimecres l'acte central de campanya d'Unides Podem per a les eleccions del 28A, amb la presència, entre altres, del candidat a la presidència del govern espanyol, Pablo Iglesias, i el candidat a presidir la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau. 

Dalmau ha acusat el Partit Popular i Ciutadans de crear "cortines de fum per amagar la política que importa" i els ha retret que "no es deuen al poble sinó als poders econòmics". També ha assegurat que la coalició que lidera treballarà per a posar fi al "gran problema de l'infrafinançament" de la Comunitat Valenciana.

Per la seua part, Iglesias ha afirmat que la formació morada "s'ha guanyat l'oportunitat de governar" i ha demanat la confiança a totes aquelles persones que encara no han decidit el seu vot per al 28A. El secretari general de Podem també ha reiterat que el seu programa consisteix a "fer complir els articles de la Constitució espanyola concebuts per a protegir la gent", com ara el dret a un treball i un habitatge dignes. 

Així mateix, Iglesias ha explicat que existeix una oligarquia que "no vol que les coses canvien" i per això existeixen les clavegueres de l'Estat. 

També et pot interessar

stats