Unides Podem formarà part de l'equip del govern per a negociar els pressupostos

El secretari d'Estat de Drets Socials, Nacho Álvarez, acompanyarà la ministra Montero en les reunions amb la resta de grups parlamentaris.

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, i el secretari d'Estat de Drets Socials, Nacho Álvarez, aquesta vesprada
La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, i el secretari d'Estat de Drets Socials, Nacho Álvarez, aquesta vesprada / La Moncloa.

Unides Podem s'asseurà a la taula per a negociar els pressupostos amb la resta de grups parlamentaris. La ministra d'Hisenda i portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha deixat clar aquest dimarts que la formació morada serà present en la negociació dels comptes perquè, segons ha explicat, són un projecte de l'executiu i no del seu departament.

El secretari d'Estat de Drets Socials, Nacho Álvarez (Podem), acompanyarà Montero en les reunions amb les altres formacions polítiques. Preguntada per si creu que aquesta presència pot molestar Ciutadans, la ministra ha subratllat que precisament aquest partit ha donat mostres d'"anteposar els interessos del país al càlcul partidista que porta uns altres a l'immobilisme".

Montero i Álvarez s'han reunit aquesta vesprada per a tractar les línies generals de l'avantprojecte dels pressupostos de 2021, uns comptes que el govern espanyol qualifica "d'essencials per a garantir la recuperació econòmica i social després de la pandèmia i per a orientar l'economia espanyola cap a un creixement més inclusiu, més digital i que garantisca una transició ecològica justa".

També et pot interessar

stats