Alacant, epicentre de la batalla electoral

Tots els partits polítics amb representació a les Corts han fet actes aquest dissabte.

VÍDEO | Alacant, epicentre de la batalla electoral

Alacant s'ha convertit en una peça clau de les pròximes eleccions del 28 d'abril. Tots els partits polítics amb representació a les Corts han celebrat actes aquest dissabte.

El PP ha mantingut l'acte central de la campanya per a les autonòmiques a l’Auditori de la Diputació, on han participat Pablo Casado i Isabel Bonig. En la seua intervenció, la candidata a la presidència de la Generalitat ha destacat entre les seues promeses electorals que abaixarà els impostos a les classes mitjanes, eliminarà l'impost de successions i posarà en marxa mesures per a les ames de casa. També ha criticat la gestió del govern de Ximo Puig, en referència a les llistes d'espera sanitàries o a la política en l'educació concertada. 

El candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha participat, junt amb Ximo Puig, en l'acte central que els socialistes valencians han organitzat al pavelló Florida-Baver.En la seua intervenció, el candidat a la presidència de la Generalitat ha fet referència a l'episodi de pluges que afecta tota la Comunitat Valenciana i ha assegurat que, si revalida el càrrec, garantirà l'aigua als regants del sud valencià. 

Compromís celebra aquest dissabte el míting central de la campanya d'Alacant al Palau de Congressos, en què participa, entre altres, la candidata de la coalició a les Corts per Alacant, Aitana Mas, i la candidata a la presidència de la Generalitat. Oltra ha dit que el seu partit és l'únic que treballa per a garantir els drets de la ciutadania. En la seua intervenció, Oltra ha afirmat que "qualsevol govern té l'obligació de garantir els drets a través d'un sistema fiscal eficient", i ha afegit que si els drets estan condicionats "pels diners de les arques públiques ja no són drets, són privilegis". 

Ciutadans ha fet un míting aquest dissabte en el paranimf de la Universitat d'Alacant davant unes 900 persones. Inés Arrimadas, cap de llista del partit taronja per Barcelona, ha acompanyat el candidat a presidir el Consell. Cantó ha anunciat que, si arriba a la presidència de la Generalitat, posarà en marxa un pla que permetrà un estalvi de 750 milions d’euros en els impostos.

Unides Podem-EUPV creu que cal reivindicar les inversions que Alacant necessita tant a Madrid com a les Corts. En aquest sentit, el candidat a la presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha afirmat que, si lidera la reedició del pacte del Botànic, el govern valencià "mirarà cap al sud". La candidatura havia de celebrar un acte aquest dissabte, que finalment s’ha cancel·lat per les pluges. 

També et pot interessar

stats