Dimecres de campanya electoral

Els partits enfilen els últims dies abans de les eleccions del 10N.

VÍDEO | Dimecres de campanya electoral

El PSPV ha fet aquesta vesprada a Almussafes l'acte central de campanya a la Ribera Baixa, on hi ha participat el secretari d'organització i cap de llista per València al Congrés, José Luis Ábalos. 

Al matí, la formació ha fet l'acte central de campanya a la Ribera Alta. El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat a Algemesí que és necessari un govern que pose fi al bloqueig i que allunye el fantasma de la ultradreta. 

Pel que fa al Partit Popular, Belén Hoyo, la cap de llista al Congrés per València, i Fernando de Rosa, el cap de llista al Senat, s'han reunit a València amb els representants de la Federació Catòlica d'Associacions de Pares d'Alumnes de València. Els populars han tornat a defensar la necessitat que els pares trien en quina llengua eduquen els fills i han reclamat majors competències per a la inspecció educativa i una prova de final de cicle igual per a tot l'Estat. 

Ciutadans ha posat l'accent en les mesures per a les pimes i els autònoms. La candidata al Congrés per Castelló, Sandra Julià, ha recordat que apostar per la conciliació i les millores dels autònoms és una de les línies fortes de la política econòmica de la formació taronja.  

També ha tingut acte el grup d'Unides Podem a València amb la presència del candidat a la presidència del govern espanyol, Pablo Iglesias, que l'ha inclosa en l'agenda a última hora.

Davant d’aproximadament un centenar de persones, el cap de llista de Vox per València, Ignacio Gil-Lázaro, ha participat en un míting a Alzira. Al seu discurs el candidat ha parlat de la crisi profunda de l’estat de les autonomies que, segons ell, és incompatible amb l’actual sistema de pensions. 

Quant a Més Compromís, el cap de llista al Congrés per València, Joan Baldoví, ha reivindicat a Alzira la importància del xicotet comerç i ha reclamat inversions per a millorar les comunicacions entre els pobles de la Ribera Alta. Baldoví ha demanat, una vegada més, la gratuïtat de l’AP-7.

La candidatura d'Els Verds Ecopacifistes Avant planteja en el seu programa electoral polítiques econòmiques més solidàries davant els nous reptes de la societat.

Finalment, dins de la sèrie d'entrevistes als candidats i candidates valencianes amb representació parlamentària, aquest dimecres ha visitat els estudis d'esta casa María Muñoz, candidata de Ciutadans al Congrés per València. El model autonòmic, les reivindicacions valencianes i la violència contra les dones són algunes de les qüestions que ha abordat.

També et pot interessar

stats