Els impostos, l'educació, la corrupció i les infraestructures, protagonistes dels discursos electorals

Els partits valencians comencen a desgranar els programes per als comicis autonòmics del 28 d'abril.

VÍDEO | Els impostos, l\'educació, la corrupció i les infraestructures, protagonistes dels discursos electorals

El primer dilluns de campanya electoral els partits polítics omplin les agendes d'actes per a continuar explicant les propostes dels seus programes electorals. La líder del Partit Popular, Isabel Bonig, ha participat en un desdejuni al Casino Antic de Castelló, on ha defensat que només el seu partit parla de bona gestió sense apujar els impostos. També ha estat a Alcossebre per a reunir-se amb veïns afectats pel Pativel i s'ha compromés a modificar-lo si és presidenta. 

Els socialistes valencians han presentat el programa electoral a València. El candidat la presidència de la Generalitat, Ximo Puig ha concretat algunes de les mesures i ha destacat les referides al foment de l'ocupació i a la lluita contra la precarietat. També les propostes sobre l'envelliment, el despoblament, el canvi climàtic i la igualtat.  

D’altra banda, Compromís tindrà aquesta vesprada un acte al Teatre Principal de Castelló. Hi intervindrà la candidata a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, a més del cap de llista a les Corts per Castelló, Vicent Marzà, el candidat a la presidència del govern espanyol, Joan Baldoví, i la candidata al Congrés per Castelló, Marta Sorlí.

Aquest matí Ciutadans ha anunciat les seues propostes en matèria educativa. Ha instal·lat un barracó a la plaça dels Pinazo de València, on el candidat a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ha fixat com a prioritat eliminar els barracons de l'ensenyament a la Comunitat Valenciana. Aquesta vesprada es reuneix amb la cúpula de la Confederació Empresarial Valenciana.

Per la seua part, la candidata d’Unides Podem a les Corts per València, Rosa Pérez Garijo i altres membres de la candidatura han fet el recorregut ferroviari entre València i Gandia per a denunciar que el traçat no continua més enllà de la capital de la Safor. Consideren que la connexió ferroviària entre València i Alacant per la costa és necessària i demanen que se cedisca la gestió de rodalia a la Generalitat.

També et pot interessar

stats