La crisi de govern paralitza les negociacions del pressupost a Castelló

Unides Podem demana convocar l'Acord de Fadrell per a intentar solucionar les discrepàncies entre PSPV i Compromís.

VÍDEO | La crisi de govern paralitza les negociacions del pressupost a Castelló

La crisi del govern municipal entre el PSPV, Compromís i Unides Podem té paralitzades les negociacions per a tirar avant el pressupost de 2020 de l'Ajuntament de Castelló. Una crisi provocada per com dur a terme la renovació de la Junta de Festes, un procediment en què Compromís va votar al costat de l'oposició. Unides Podem ha demanat aquest dilluns que es convoque l'Acord de Fadrell per a donar solució a les discrepàncies.

A banda dels pressupostos, les desavinences entre els tres partits de l'equip de govern també han afectat la reestructuració de les competències municipals, concretament per la designació de nous departaments.

Des del Grup Socialista reconeixen obertament que hi ha una escletxa en l'equip de govern i el portaveu socialista, Rafa Simó, ha instat a obrir un període de reflexió, mentre que el regidor d'Unides Podem, Fernando Navarro, assegura que és necessari millorar la coordinació interna entre les tres formacions de govern. Mentrestant, la portaveu del PP, Begoña Carrasco, acusa el tripartit d'irresponsable.

També et pot interessar

stats