Un cotxe atropella les creus grogues que homenatjaven els polítics presos a la plaça de Vic

La Policia Local del municipi ha identificat el conductor i ja l'ha cridat a declarar.

Alguns veïns que han presenciat l'incident han increpat el conductor

Un cotxe ha envaït aquest migdia la plaça Major de Vic i ha atropellat diverses fileres de creus grogues que es van plantar ahir en un acte de suport als polítics presos.

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha penjat en el seu compte de Twitter un vídeo que mostra l'incident. El vehicle ha accedit a la plaça d'ús exclusiu per als vianants, després de recórrer els laterals envestint les creus ha fugit per un carrer adjacent.

Alguns veïns que han presenciat l'incident han increpat el conductor i fins i tot han pegat patades al vehicle per a detenir-lo, sense aconseguir-ho.

"Denunciem enèrgicament aquest atemptat contra la llibertat d’expressió a #Vic. No caiguem en les seves provocacions. Seguirem reclamant la nostra coaccionada llibertat d’expressió #UsVolemACasaILliures", ha publicat l'alcaldessa en el seu missatge de Twitter.

L'acte respon a una iniciativa privada que pretén que les creus romanguen plantades en la plaça fins a aquesta vesprada i preveu que puguen ser apadrinades per ciutadans per a arreplegar fons destinats a la "caixa de resistència" dels polítics independentistes presos.

La Policia Local de Vic ha identificat el conductor que presumptament va arremetre contra les creus grogues plantades a la plaça Major de Vic, i ja l'ha cridat a declarar.

També et pot interessar

stats