Vox impedeix la investidura del candidat del PP a Múrcia

La formació d'ultradreta diu que dijous tornarà a votar en contra de Fernando López Miras si la situació "no canvia".

El candidat a la presidència de Múrcia, Fernando López Miras (a la dreta), aquesta vesprada durant la sessió d'investidura
El candidat a la presidència de Múrcia, Fernando López Miras (a la dreta), aquesta vesprada durant la sessió d'investidura / Marcial Guillén (Efe)

El candidat del PP a presidir la Regió de Múrcia, Fernando López Miras, no ha aconseguit el suport del parlament autonòmic per a ser investit president, ja que s’ha trobat amb el vot en contra dels quatre diputats de Vox.

López Miras ha rebut el vot a favor dels setze diputats del seu grup parlamentari i els sis de Ciutadans, i queda a un vot dels 23 que es necessiten per a aconseguir la majoria absoluta. 

Dijous a les 19:30 hores s’ha convocat la segona votació, en la qual el candidat popular podria ser proclamat president per a aquesta dècima legislatura si obté majoria simple. 

Vox ja ha dit que mantindrà el ‘no‘ a la candidatura de López Miras si "no canvien les coses". Condiciona el seu suport al fet de formar part del govern de coalició que han pactat PP i Ciutadans, en proporció a la representativitat parlamentària.

També et pot interessar

stats