• VÍDEO | Consuelo Llobell i Carla García, falleres major i major infantil de València 2020

  Notícies Cultura | València | 16/10/2019 23:27
  À Punt NTC

  Consuelo Llobell Frasquet, de 23 anys, i Carla García Perez, de 10, han quedat escollides, respectivament, falleres major i infantil de València per a l'exercici del 2020. L'alcalde de València, Joan Ribó, els ha comunicat, a través d'una telefonada des de l'ajuntament, la decisió dels dos jurats designats a aquest efecte.

  L'acte oficial de proclamació de Consuelo i Carla com a falleres major i major infantil de València se celebrarà aquest dijous a l'Ajuntament de València, amb assistència de l'alcalde, Joan Ribó, el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset i representants del món de la festa.

  Consuelo és de la falla Albacete-Marvà, del sector La Roqueta-Arrancapins, i, amb 23 anys estudia el MIR. Amb tres anys l'apuntaren a fallera, i és gran amant de l'esport i de passar moments amb la gent que més estima.

  Per la seua part, Carla és de la comissió Ramiro de Maeztu-Lleons, del sector Camins al Grau. Té 10 anys i estudia al col·legi Tomás de Montañana. El que més li agrada és la rebosteria i cuinar en família, a més de fer trajectes en moto amb el pare.