• Desconvocada la vaga a Air Nostrum

  Notícies Societat | 16/04/2019 07:00
  À Punt NTC
  Aeronau de la companyia Air Nostrum, en una imatge d'arxiu

  Aeronau de la companyia Air Nostrum, en una imatge d'arxiu / Europa Press

  La direcció d'Air Nostrum i el sindicat de pilots han arribat a un acord aquesta mateixa matinada i han desconvocat les jornades de vaga. No obstant això, no hi ha temps per a reprogramar els vols i es mantenen les cancel·lacions previstes per a aquest dimarts.

  Mentrestant, la companyia treballa per a restituir la major part dels vols anul·lats per a demà dimecres i assegura que hi haurà absoluta normalitat en els vols programats per a la setmana que ve, en què hi havia prevists tres dies més de vaga.

  Pel que fa a les 47 cancel·lacions previstes per a aquest dimarts i que no es poden reprogramar, la direcció d'Air Nostrum recorda a les persones afectades que tenen dret a la devolució de l'import o bé a ser reubicats en altres vols que operen fins al deu de maig. A més, al llarg d'aquest dimarts, la companyia informarà dels vols que es poden recuperar per a aquest dimecres.

  Els pilots denunciaven el desviament de la producció que, segons asseguren, realitza l'empresa cap a altres aerolínies dels mateixos propietaris d'Air Nostrum.