• Detenen un extreballador de la Federació Valenciana de Futbol per sostraure dades d'àrbitres per a fer estafes

  Notícies Societat | 06/09/2019 17:22
  À Punt NTC

  Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 41 anys, extreballador de la Federació Valenciana de Futbol, acusat de sostraure dades d'àrbitres federats i cometre estafes en diferents comerços.

  El detingut presenta un antecedent policial i se'l considera presumpte autor d'un delicte de danys en el sistema informàtic i en la base de dades de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, així com d'estafa i usurpació de l'estat civil.

  El sospitós havia estat empleat en aquesta federació esportiva i, després de ser destituït, suposadament hauria sostret dades d'identitat i bancàries dels àrbitres federats i, posteriorment, hauria comés estafes en diferents comerços.

  Les investigacions es van iniciar després de diverses denúncies de particulars per la contractació de targetes bancàries al seu nom, així com càrrecs fraudulents en els seus comptes. D'altra banda, la federació va denunciar la manipulació de 82 dels comptes bancaris on els àrbitres cobraven els seus honoraris.