El Centre Mundial d'Alimentació Sostenible de València comença l'activitat el 22 de juliol
Durant el seu primer any se centrarà en els reptes de les grans ciutats del segle XXI, com ara lluitar contra la fam.
El Centre Mundial de l'Alimentació Sostenible de València, un projecte que la ciutat impulsa juntament amb l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació FAO, començarà la seua activitat el pròxim 22 de juliol.
El primer any de funcionament de l'espai se centrarà en treballar al voltant dels reptes sobre alimentació que tenen les grans ciutats en el segle XXI, com lluitar contra la fam i dedicar esforços per a garantir "la qualitat de l'alimentació".
El segon any es vincularà amb l'Any Internacional dels Cítrics i les Verdures, de manera que s'ocuparà d'aquests productes.
El director de l'Oficina d'Informació de la FAO a Espanya, Enrique Yeves, ha recordat que un altre dels grans problemes al que hauran de fer front és l’obesitat, que “creix sense respectar barreres de rics o de pobres, de dones o d'homes i de continents”. En aquest sentit, Yeves ha apuntat que el centre “pot aportar una gran llum" per a "veure com abordar aquests temes a l'àmbit internacional".