• El manteniment de la circumval·lació d'Alacant costarà 5,7 milions en tres anys

    Notícies Societat | 18/06/2019 21:19
    À Punt NTC

    El consell d'administració de la Societat Estatal d'Infraestructures Terrestres (Seittsa) ha adjudicat els contractes per a la conservació durant tres anys de quatre de les nou autopistes que han fet fallida, entre les quals hi ha la circumval·lació d'Alacant (A-70) per 5,7 milions d'euros.

    L'objecte dels contractes és la realització dels serveis de comunicacions, vigilància, atenció a accidents, manteniment d'elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, enllumenat i senyalització. A més, també s'inclouen les labors d'establiment d'inventaris i reconeixement de l'estat de les vies, agenda d'informació de l'estat i funcionament de les autopistes i carreteres, programació, coordinació, seguiment i informació de l'execució dels treballs, adequacions de suport a l'explotació, estudis d'accidentalitat i informes de seguretat viària.

    Les adjudicatàries també faran els treballs de desbrossament, fresatge i reposició del ferm, neteja de cunetes i, en general, totes les tasques de conservació ordinària de les vies que estiguen al seu càrrec.