• La Universitat de València organitza una taula redona per a abordar el coronavirus

  Notícies Societat | València | 02/03/2020 07:30
  À Punt NTC

  Imatge de simulació informàtica d’un coronavirus

  La Universitat de València ha organitzat una taula redona per a abordar el coronavirus. En el debat participaran investigadors i investigadores del l Programa d’Investigació de Biologia de Sistemes de Patògens de l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes I2SysBio (del centre mixt Universitat de València-CSIC), que té com a objectiu estudiar les interaccions entre els microorganismes que causen malalties, com els bacteris i els virus, i els seus hostes.

  Què podem fer davant del nou coronavirus, si es podria haver evitat o quines mesures són realment eficaces contra el contagi són algunes de les qüestions que es tractaran. 

  La trobada ha estat convocada per l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes de la Universitat de València-CSIC i participaran Mireia Coscollà (investigadora RyC, Grup de Patogenòmica Bacteriana), Santiago F. Elena (professor de recerca del CSIC, Grup de Virologia Evolutiva i de Sistemes), Ron Geller (investigador RyC, Grup de Biologia Viral) i Fernando González-Candelas (catedràtic de Genètica de la Universitat de València, Grup d’Epidemiologia Molecular).