• La vaga de neteja de 85 centres educatius valencians se suspén fins a l’11 d’abril

  Notícies Societat | 14/03/2019 19:40
  À Punt NTC
  L’ajornament té lloc després de 26 dies de vaga

  L’ajornament té lloc després de 26 dies de vaga

  L’assemblea de les treballadores neteja de Raspeig i Netalia, encarregada del manteniment de 85 instituts de la Comunitat Valenciana, així com d’altres centres públics, ha decidit per unanimitat ajornar la vaga fins a l’11 d’abril, després que l’empresa haja començat a pagar els endarreriments. 

  L’ajornament té lloc després de 26 dies de vaga de les més de 600 treballadores de l’empresa, en la qual es reclamava el dret a cobrar els salaris endarrerits de fins a 3 mesos i la implicació de la Generalitat amb el compromís de buscar fórmules que garantiren el pagament dels salaris i les quantitats degudes.

  La vaga s’ajorna fins a l’11 d’abril per a comprovar el compliment del pagament dels salaris de tots els empleats, i en cas que no fora així, es reiniciaria el conflicte. 

  La Generalitat ha anunciat l’obertura d’expedients sancionadors a l’empresa i, si són favorables, Limpiezas Raspeig no podria optar a futures licitacions de l’ens autonòmic. A l’expedient s’han afegit més de 80 informes d’incompliment signats per directors de centres i els directors territorials de la Conselleria d’Educació.