• Paiporta es mobilitza per a localitzar un home que ha desaparegut

  Notícies Societat | l’ Horta | 16/09/2020 18:44
  À Punt NTC

  Aquest matí s'ha fet una reunió de coordinació al consistori per a continuar amb les tasques de recerca / Ajuntament de Paiporta.

  Pascual Robledillo, veí de Paiporta (Horta Sud) de 41 anys, va desaparéixer dilluns quan va eixir a fer esport. Es va perdre la seua pista al voltant de les dotze del migdia a Picanya.

  La Policia Local, la Guàrdia Civil, Protecció Civil, els bombers i un grup de persones voluntàries el busquen des d'aleshores. Aquest matí s'ha fet una reunió de coordinació a l'Ajuntament per a continuar amb les tasques de recerca.

  També el Consorci Provincial de Bombers de València s'ha unit a l'operació. Hi intervenen bombers de Torrent, de Catarroja i de Paterna, el grup especial de rescat en altura, unitats de comandament, bombers forestals, tres brigades de Divalterra i un helicòpter d'Emergències de la Generalitat.

  El consistori ha demanat que qualsevol persona que puga tindre alguna pista del parador de Pascual telefone a la Policia Local (900 122 092), a la Guàrdia Civil (96 397 30 69) o a Emergències (112).