• Restablida la circulació del tram Sagunt-Caudiel

    Notícies Societat | el Camp de Morvedre | 16/09/2019 19:44
    À Punt NTC

    La circulació ferroviària en el tram Sagunt-Caudiel, pertanyent a la línia Sagunt-Terol-Saragossa, ha sigut restablida després que haja finalitzat la primera fase de les obres de millora de la infraestructura. D'aquesta forma, Renfe normalitza els horaris dels serveis comercials de la línia C-5 de rodalia en aquest tram, que es feien en autobús des del començament de les obres. Encara així, les obres a la resta de la línia continuen i s'espera que es reprenga el trànsit ferroviari normal el 5 d'octubre.

    Adif ha assegurat que els treballs formen part d'un pla director de modernització i manteniment per a optimitzar la infraestructura, augmentar la qualitat del servei i potenciar els tràfics de mercaderies en la línia Sagunt-Terol-Saragossa.

    Concretament, les actuacions que es desenvolupen dins del pla director contemplen, entre altres, l'adequació de via i infraestructura en el tram Terol-Sagunt i l'execució de treballs singulars entre Terol i Saragossa per al foment del tràfic ferroviari de mercaderies, així com la reparació de cinc terraplens i l'adaptació de vies d'apartat de 750 metres.