• Sanitat retira del mercat les pizzes de l'empresa Pizzaragon per no garantir la seguretat alimentària

  Notícies Societat | 14/02/2020 20:55
  À Punt NTC

  L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha retirat del mercat les bases i pizzes de l'empresa Pizzaragon per no garantir la seguretat alimentària.

  La comercialització dels productes està feta principalment a través d'establiments de restauració de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Astúries, Aragó, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Madrid, Múrcia, Navarra i el País Basc.

  Les autoritats sanitàries d’Aragó van informar l’Aesan que s’estaven comercialitzant clandestinament pizzes i bases de pizza, a través del canal de venda per internet Pizzaragon.es, que, segons la informació de la mateixa web, disposava de huit obradors a Espanya.

  Com a resultat de les investigacions, van localitzar el suposat obrador on elaboraven el menjar, un domicili particular que no tenia el preceptiu registre sanitari i que presentava greus deficiències higienicosanitàries. D’aquesta manera, van dictaminar immediatament suspendre l'activitat alimentària, així com declarar no aptes els productes.

  Sanitat ha informat que és una actuació preventiva i que no tenen constància de "cap problema" causat pels productes objecte d'aquesta alerta.