• Una nova assentada de Fridays for Future demana la participació en les eleccions per a lluitar contra el canvi climàtic

    Notícies Societat | 08/11/2019 07:30
    À Punt NTC

    Els joves del moviment pel clima Fridays for Future (FFF) a Espanya tornen a seure aquest divendres davant del Congrés, a Madrid, arran de la Cimera del Clima (COP25), el pròxim desembre. Davant de la proximitat de les eleccions, els activistes demanaran la participació en els comicis per a defendre el medi ambient. 

    A pesar de qüestionar el trasllat de la cimera per les protestes del poble xilé, el moviment que defén la protecció del medi ambient espera que aquesta trobada mundial a Madrid “aporte resultats positius en l'ecologisme espanyol”. Els integrants d’aquest moviment asseguren “estar en xoc” per l'anunci de les Nacions Unides i declaren que "serà un mes de molta faena i poques hores de son" per a preparar totes les accions.

    El moviment ambientalista vol aprofitar l'assentada d’aquest divendres per a instar a participar en les eleccions d’aquest diumenge. Al·leguen que “els pròxims quatre anys són vitals en la lluita contra la crisi ecològica”. Per això, tornaran a seure davant del Congrés “perquè el planeta no pot esperar que els polítics es posen d’acord".