Programació | En línia

 • 06:00

  DORAEMON

  Doraemon és un gat robot que ve del futur per ajudar el seu inseparable amic Nobita. Amb Suneo, Gegant i Shizuka, viuran mil aventures.

  ANIMACIO
  06:20

  DETECTIU CONAN

  Conan és un famós detectiu a qui un verí ha convertit en xiquet. Ara ha de continuar treballant, però ningú pot descobrir qui és en realitat!

  ANIMACIO
  06:45

  BUBBLE BIP

  Avorrit de disparar bombolles a monstres marins, Bip troba la manera de fugir de la tauleta de joc i traslladar-se al món real. Ací es fa amic de Nil, Lena, Mia i Marc i descobreix que la realitat pot ser més interessant i sorprenent que la vida en un videojoc. Amb Bip aprenem a veure el món amb ulls nous, perquè ens demostra que pensar diferent no és roín i que no hem de tindre por d’equivocar-nos. D’aquesta manera, Bip converteix la rutina de cada dia en una aventura única, diferent i apassionant. Si la realitat supera la ficció, Bip ha vingut a comprovar-ho.

  ANIMACIO
  06:55

  VICKY EL VIKING

  La majoria de les aventures de Vicky es desenvolupen en un xicotet poble viking que es diu Flake. Allí conviuen el jove Vicky, fill de Halvar, el cap del poble, Ylvi, l'amiga íntima de Vicky, Ylva, la mare del protagonista, i altres personatges del poble. La resta de les aventures succeïxen durant els viatges que Vicky fa amb son pare i la resta d'homes del poblat, on es troba amb diversos enemics, com Sven el Terrible, l'enemic declarat de Halvar. Cada episodi explica una història d’allò més heterogènia, sobretot de conquistes, on els adults sempre es fiquen en problemes i sempre ixen amb l'ajuda del menut Vicky i les seues idees genials. Això s'evidencia quan es rasca el nas i diu "Ja ho tinc!", senyal que li ha sorgit una idea.

  ANIMACIO
  07:05

  EL GAT AMB BOTES

  L'heroi felí favorit dels xiquets, gran seductor i expert en llet, es calça les seues famoses botes i salta a l'acció per a protegir als indefensos habitants de Sant Llorenç de vilans de tot tipus. Gens pot interposar-se en el seu camí... excepte una bola de pèl.

  ANIMACIO
  07:30

  JÚLIA I GILBERT

  Hui, Júlia es planteja què vol ser de major. Gilbert ho té clar: ell vol ser bomber. A Júlia, la idea no la convenç perquè li sembla una professió massa perillosa. Per a comprovar-ho, Gilbert la porta al món màgic. Allà, rescataran un gat d’un arbre, apagaran un incendi i descobriran una professió gilberfantàstica!

  INFANTIL
  07:35

  ELS BÍTERS

  Hui, Pau s’oblida la tauleta a la llum del sol i tot comença a calfar-se. Desesperats per abaixar la temperatura, els bíters troben una refrescant oferta en Internet. Però ja se sap que les millors solucions no sempre es troben en la xarxa, sobretot si Malware i Spam hi estan darrere.

  INFANTIL
  07:45

  EL CAU DE LES FERETES

  Al cau apareix un niu d’algun animal que les feretes desconeixen, però tot apunta que es tracta d’un pardal. Aquest fet coincideix amb l’arribada d’uns misteriosos missatges... Finalment Butoni descobreix que els envia la Bruixa Curruixa que els vol convidar a Tabarca a la festa pels seus 5.000 anys.

  INFANTIL
  08:00

  LES NOTÍCIES DEL MATÍ

  Un espai informatiu innovador, presentat per Clara Castelló i editat per Elpídia Bellver. En directe, de dilluns a divendres, de 8:00 a 10:00 del matí, per la ràdio i la televisió d’À Punt simultàniament. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

  INFORMATIU
  11:00

  ESPECIAL INFORMATIU

  À Punt Mèdia ofereix un avanç informatiu amb l'última hora sobre les principals notícies de la jornada.

  ESPECIAL
  11:20

  COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

  En el programa de hui recorrem de Moraira fins a Finestrat.

  NATURA I MEDI AMBIENT
  12:00

  ESPECIAL INFORMATIU

  À Punt Mèdia ofereix un avanç informatiu amb l'última hora sobre les principals notícies de la jornada.

  ESPECIAL
  12:30

  COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

  En el programa de hui recorrem des de la Vila Joiosa fins al Mojón.

  NATURA I MEDI AMBIENT
  13:00

  TERRA VIVA

  La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Jordi Payà i Enric Navarro.

  NATURA I MEDI AMBIENT
  13:55

  À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

  Presentat per Victòria Maso i Isabel Sánchez.

  INFORMATIU
  15:10

  ATRAPA'M SI POTS

  Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

  JOCS I CONCURSOS
  16:00

  EL PARADÍS DE LES SENYORES

  Elena té dificultats per a trobar treball com a mestra i Anita Marini li suggereix que ocupe el lloc d’Antonio en la cafeteria. Adelaide descobreix que Lucca ha actuat per darrere d’ell per a convéncer Riccardo que es case amb Nicoletta. El jove Guarnieri, de fet, va al Paradís per a fer una proposta de matrimoni descarada.

  ROMANTICA
  16:45

  TRAU LA LLENGUA

  En el capítol de hui vorem com canvien les microvinyes un poble del Comtat, descobrirem l’evolució d’unes festes a Benicàssim, parlarem de canvi climàtic a València i descobrirem la força d’unes dones a Mutxamel. A la Salzadella, farem espardenyes, a València ens faran un canvi d’imatge i a Fontanars dels Alforins tastarem un canvi gastronòmic.

  CULTURAL
  17:35

  TRAU LA LLENGUA

  En el capítol de hui anirem a Fanzara a vore com canvia el disseny urbà un poble menut, tastarem una creació de xocolate a Castelló de la Plana, sabrem com es dissenya una imatge viral a València, ens embrutarem les mans amb ceràmica a Manises, coneixerem el treball dels paisatgistes a Alzira, viatjarem fins a Xaló per a seure en uns mobles únics, ens provarem els dissenys més bojos de calçat a Torrellano i vorem, a València, usos ben curiosos per al plàstic. Trau la llengua i les paraules del disseny.

  ENTRETENIMENT
  18:35

  TRAU LA LLENGUA

  Programa d’entreteniment que viatja per tota la Comunitat Valenciana i que busca paraules, expressions i formes curioses d’anomenar les coses en valencià. El presenta Eugeni Alemany. En este programa, Eugeni es calfarà el cos amb un tradicional gaspatxo de Castalla, es taparà amb mantes morellanes fetes per l’últim artesà que treballa amb telers, i visitarà una fàbrica de Llombai on confeccionen jaquetes de pell. A més, passejarà per Fredes, el poble valencià més fred; aprendrà a esquiar als Pirineus; i a Agres, coneixerà un pastor d’ovelles i el seu ramat.

  ENTRETENIMENT
  19:15

  LA MEMÒRIA RESCATADA

  Una llengua que perviu en el cor de les valencianes i valencians, una llengua com un arbre que creix, com un vehicle i un canal per a dir el que som i el que pensem, el que serem. Estimar la parla, les infinites modulacions, arcaismes, formes de dir i de designar una mateixa realitat ens fa més rics i lliures.

  20:00

  LA GASTRONETA EN RUTA

  Lluís Penyafort, resseguint les petjades dels Borja, pararà La Gastroneta a Simat de la Valldigna. Allà coneixerà José i Olegario Alario, pare i fill, hortolà i carnisser, i cuinarà bledes amb blanquets i cacaus a La Gastroneta amb Lourdes Boïgues qui, a banda d'un paladar molt fi, és una de les nostres autores més reeixides.

  GASTRONOMIA
  20:30

  À PUNT NOTÍCIES NIT

  Presentat per Vanessa Gregori i Carles Claver.

  INFORMATIU
  21:15

  LA QÜESTIÓ

  Comença una Setmana Santa atípica que haurem de viure dins de casa. Fem una edició especial de ‘LA Qüestió’. Adaptem la forma i el contingut al temps del confinament i tot l’equip del programa treballa des de les seues cases per fer arribar la informació i els continguts a les cases de tots. Continuem aprofundint en les conseqüències de la pandèmia que té un terç de la humanitat confinada a casa. Parlarem de l’evolució de la malaltia a casa nostra, de com es pot viure una setmana santa sense eixir de casa. Explorarem els canvis socials que provoca el confinament i explorarem com serà el món quan tot això passe. Ens interessarem per com viuran la Setmana Santa les diverses confraries o germandats que no podran eixir en processó i ens fixarem també en persones que professen altres religions per saber si poden complir amb els preceptes durant el confinament. Eixirem al món per contactar amb valencians que viuen als Estats Units, Londres o Alemanya. També intentarem posar un toc d’humor a la situació amb la intervenció de Maria Juan.

  DEBAT - TERTULIA
  22:15

  TARANCÓN, EL QUINTO MANDAMIENTO

  Fa un repàs de la vida del cardenal Tarancón, un home clau en l'època de la Transició pels seus esforços per a conciliar les "dues Espanyes". L'assassinat per part d'ETA de Luis Carrero Blanco, el 20 de desembre de 1973, provoca l'eixida de Madrid del cardenal, que és amenaçat de mort. Una vegada lluny de la ciutat, Tarancón recorda com era la seua vida quan era un jove sacerdot pròfug durant la Guerra Civil (1936-1939).

  TVMOVIE
  00:55

  TARANCÓN, MEMÒRIA D'UNA LLUITA

  Un documental que aborda en profunditat el paper que va jugar el cardenal Vicente Enrique Tarancón, com a màxim representant de l’Església durant la Transició. Amb testimonis dels seus familiars, del seu metge perosnal, i dels seus col·laboradors més propers, ens narra com va viure el portaveu de l’església durant el canvi democràtic i ens permeten coneixer els esdeveniments que van marcar la seua vida pública. Entre ells, l’atemptat a Carrero Blanco i el posterior funeral que va haver de presidir.

  DOCUMENTAL
  01:50

  ATRAPA'M SI POTS

  Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

  JOCS I CONCURSOS
  02:45

  TERRA VIVA

  La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Jordi Payà i Enric Navarro.

  NATURA I MEDI AMBIENT
 • Publicitat