Programació | Televisió

 • 07:00

  DANIEL TIGER'S NEIGHBORHOOD

  El jove Daniel Tigre es posa el seu jersei roig cada dia per a convidar els xiquets de pre-escolar al seu simpàtic món de fantasia.

  ANIMACIO
  07:10

  VEGGIE TALES

  ‘Veggietales’ és la sèrie que farà que als xiquets els agraden les verdures. Les aventures de les diferents verdures sempre tenen un missatge positiu i en cada episodi presenten una nova cançó per als més menuts de la casa.

  ANIMACIO
  07:35

  EL GAT AMB BOTES

  L'heroi felí favorit dels xiquets, gran seductor i expert en llet, es calça les seues famoses botes i salta a l'acció per a protegir als indefensos habitants de Sant Llorenç de vilans de tot tipus. Gens pot interposar-se en el seu camí... excepte una bola de pèl.

  ANIMACIO
  07:55

  DINOTRUX

  Benvingut a un món de criatures gegants que són meitat dinosaure, meitat vehicle de construcció. Coneix a Ty Rux, un enorme Tyrannosaurus Trux, i el seu millor amic Revvit, un Reptool afilat. Junts, Dinotrux i Reptools uneixen forces per primera vegada per a construir un món millor i més gran i lluitar contra el més gran i dolent de tots: D-Structs, que amenaça amb destruir tot el que han construït.

  ANIMACIO
  08:20

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  08:25

  XUS, BIT I ROC

  Hui, Roc es baralla amb la seua iaia perquè no vol menjar verdura. Demana ajuda als seus amics i Bit li fa una lasanya gegant amb la seua impressora 3D.

  ANIMACIO
  08:30

  ELS BÍTERS

  Els Bíters han de jugar una partida al Pizzaguai amb els Flípers, els bíters de la tauleta del cosí de Pau, que tenen fama de tramposos, perquè sempre guanyen. Però no seran ells qui facen les trampes en esta ocasió.

  INFANTIL
  08:40

  LES CANÇONS DE LES FERETES

  Quan Tombatossals està trist i es troba sol, només vol que passejar pel seu hort i cantar esta cançó. A la tornada, les feretes l'abracen animant-lo. Aniran totes juntes al cau, que és la seua illa perduda.

  INFANTIL
  08:45

  ELS CONTES DE LLORENÇ GIMÉNEZ

  Llorenç Giménez ha encisat amb els seus contes moltes generacions de xiquetes i xiquets valencians. À Punt Mèdia ret homenatge a aquest narrador amb 'Els contes de Llorenç Giménez', una selecció de narracions fetes pel contacontes d’Alfafar per diversos pobles de la Comunitat Valenciana

  INFANTIL
  08:50

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  08:55

  LA VIDA DE TIKATO

  Tikato és un ballarí de carrer que té ganes de mostrar-nos tots els balls de Hip Hop que coneix (Breakdance, C-Walk, Jumpstyle, Krumping,...). A cada escenari de la ciutat de BrandCity el nostre personatge ens regalarà un dels seus balls urbans utilitzant tots els elements i objectes al seu abast. Mentre La Mà -usuari- farà tot el possible per domar-lo i evitar que la seua actuació arribe a bon port.

  ANIMACIO
  09:00

  VOLTRON

  Quan Zarkon exigeix una compensació, l'equip té una opinió diferent sobre què fer; Mentrestant, Haggar s'obsessiona amb el passat.

  ANIMACIO
  09:20

  DETECTIU CONAN

  Conan és un famós detectiu a qui un verí ha convertit en xiquet. Ara ha de continuar treballant, però ningú pot descobrir qui és en realitat!

  ANIMACIO
  09:45

  CAMPAMENT LAKEBOTTOM

  Un xic anomenat McGee aborda per error l'autobús que no toca i, en comptes de dirigir-se al campament d'estiu Sunny Smiles, acaba en l'estrany i destrellatat Campament Lakebottom. No obstant això, allí viurà tot tipus d'aventures increïbles

  ANIMACIO
  10:10

  CANTANT AL COTXE

  Hui el nostre cotxe recorre els carrers de València. Noelia i Cassandra venen a concursar des d'Algemesí i Alacant per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. La cantant Soraya serà la nostra convidada especial.

  JOCS I CONCURSOS
  10:45

  VALENCIANS AL MÓN

  Amsterdam, una de les ciutats més obertes i tolerants del món i on un bon nombre de valencians han trobat la seua nova llar. Coneixerem la història de Xavi, un físic que porta a la ciutat més de tres anys estudiant un doctorat juntament amb la seua parella Mireia. Parlarem amb Marina, una xica molt jove que va arribar a Amsterdam sense idiomes, sense casa i sense treball però amb molt d'esforç va aconseguir tirar avant. I serem testimonis de com l'amor és un dels detonants per a canviar de vida: Jordi va arribar amb tan sols 24 anys a la ciutat de les bicis. Quasi deu anys després ha format una família i treballa com a guia turístic. Parlarem amb Ana, una valenciana casada amb un holandés i mares de dos fills. I Loles i Ernest, que junts van decidir traslladar-se a Amsterdam a la recerca d'un futur millor..

  OCI I TEMPS LLIURE
  11:55

  VALENCIANS AL MÓN

  Gaudirem de la ciutat de les 100 torres de la mà d'Adrià, un valencià que porta ja 8 anys a Praga i li ha donat temps a casar-se i començar una nova vida. Alícia és artista, ballarina i actriu i també ha format a Praga la seua família. Sergi és actor i guia turístic i ha trobat allí un lloc perfecte per a poder narrar les seues llegendes. Coneixerem Sónia, mestra d'una escola de primària que viu amb la seua parella, Rubén. I finalment visitarem una església transformada en ossari de la mà d'Hèctor, un valencià casat també amb una txeca.

  OCI I TEMPS LLIURE
  13:05

  A CÓRRER

  A Córrer Xpress és un espai d'actualitat del món de les carreres populars a la Comunitat Valenciana. Un programa setmanal amb les imatges més destacades, que dona veu als organitzadors i visibilitzat els pobles que acullen les carreres.

  ATLETISME
  13:55

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  INFORMATIU
  14:55

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  15:20

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  15:30

  MARA I EL SENYOR DEL FOC

  Mara Lorbeer és una jove de quinze anys que descobreix que té poders sobrenaturals i pot viatjar en el temps, però necessita buscar respostes. Per què té aquestes estranyes habilitats? Un conegut professor intenta ajudar Mara i se sorprenen en descobrir que han de salvar el món abans que el malvat déu nòrdic Loki s'allibere de les seues cadenes.

  CIENCIA FICCIO I FANTASIA
  17:05

  OPERACIÓ ÀRTIC

  Tres germans xicotets, que s’han escapat del col·legi, tracten de reunir-se amb el seu pare, pilot d'helicòpter, i són abandonats a l'illa de la Mitja Lluna, Spitsbergen. Ningú al continent, a molta distància, sap on estan. Una lluita diària i dramàtica per la supervivència.

  AVENTURA
  18:35

  MERIDIÀ ZERO

  Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.

  VIATGES - GEOGRAFIA - TURISME
  20:00

  LA GASTRONETA EN RUTA

  La Gastroneta de Lluís Penyafort es detindrà a Quart de Poblet per a tancar la ruta del Túria. Allà collirà verdures ecològiques amb Maite Fornes a l'Hort de l'Animeta i les transformarà a La Gastroneta en uns fantàstics raviolis vegetals amb l'ajuda de l'actriu quartana Marta Chiner.

  GASTRONOMIA
  20:30

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  INFORMATIU
  21:15

  EL XEF A CASA

  Inma i Mati són dues amigues d'Alacant posseïdes pel fenomen d' 'Star Wars'. Tant és així que Inma ha de preparar la festa d'aniversari de Mati i vol que siga totalment tematitzada. Amb l'ajuda de la força del xef Jordi Morera prepararà un menú digne de l'ordre Jedi, de l'Imperi i, fins i tot, de la República.

  ENTRETENIMENT
  21:45

  ZOOM. DOCUMENTALS À PUNT

  El programa ofereix una aproximació a la realitat quotidiana de persones amb diferents capacitats. ‘Maneres de viure’ ens mostra com és la secció d’esport inclusiu del Llevant UE, única a Espanya. En segon lloc, ‘Jóvenes invisibles’ posa el focus en les persones que pateixen una malaltia rara incurable.

  21:50

  MANERES DE VIURE

  DOCUMENTAL
  22:50

  JÓVENES INVISIBLES

  Narra la història de tots aquells que, cada dia, s'enfronten a malalties poc comunes i invisibles per a la resta de la societat. Més de set mil malalties són actualment minoritàries, però a Espanya les pateixen al voltant de tres milions de persones. El documental busca fer visible l'invisible, i donar veu a persones que, com Gustavo, Marcelo, Mikel, Cristina, Noah, Antía o Regina, lluiten per a donar visibilitat, conscienciar enfront de les seues malalties i promoure la investigació per al seu tractament. Un documental sobre l'amor, l'esperança, el valor, l'alegria i l'aprenentatge.

  DOCUMENTAL
  00:00

  CIVIL 80

  María Pérez Lacruz, "la Jabalina", va viure al Port de Sagunt. Quan va esclatar la Guerra Civil era una xica de dènou anys. Des de ben jove va ser militant anarquista. El 1938 se'n va anar al front i la van ferir pocs dies després. Quan va acabar la guerra, la van acusar d'uns crims que no havia comés.

  00:30

  CIVIL 80

  L'any 1936, el Govern de la República va decidir traslladar les obres mestres del Museu del Prado i d'altres museus espanyols pel temor a l'ocupació de Madrid. Va ser un trasllat sense precedents del patrimoni artístic espanyol. El primer destí va ser València.

  01:00

  A CÓRRER

  A Córrer Xpress és un espai d'actualitat del món de les carreres populars a la Comunitat Valenciana. Un programa setmanal amb les imatges més destacades, que dona veu als organitzadors i visibilitzat els pobles que acullen les carreres.

  ATLETISME
  01:45

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  02:10

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  02:30

  MERIDIÀ ZERO

  Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.

  VIATGES - GEOGRAFIA - TURISME
 • Publicitat